Instalarea corectă a uşii de garaj este foarte importanta!

Vizualizari: 1861 Comentariu: 0

Atunci cand urmeaza sa achizitionati o usa de garaj sectionala, cel mai probabil va ganditi cum sa obtineti un pret avantajos si sa fie un produs de calitate, astfel incat sa nu aveti probleme de functionare in timp sau probleme de siguranta. De cele mai multe ori insa, nu dam importanta montajului. Este foarte important ca firma furnizoare sa ofere servicii de montaj specializat, executat de echipa acreditat si cu o buna pregatire tehnica.

DAR CARE ESTE APORTUL ADUS DE PARTEA DE MONTAJ IN VALOAREA GENERALA A USII DE GARAJ?

Oricat de buna ar fi o usa de garaj calitativ, valoarea acesteia se reduce substantial daca nu este instalata corect, o spun chiar specialistii din domeniu.

Calitatea usii se vede in tipul de panou folosit (de ex in functie de grosime), in puterea motorului, precum si in calitatea componentelor sistemului, precum arcuri sau balamale.

Toate acestea isi pierd insa din valoare insa daca usa nu este instalata corespunzator, caz in care produsul poate sa nu fie reglat corect, sa nu izoleze eficient, sa aduca riscuri in ceea ce priveste siguranta in utilizare.

In concluzie, pentru ca oricat de buna ar fi o usa de garaj calitativ, instalarea corecta este si mai valoroasa, aveti in vedere cand va alegeti furnizorul usii sectionale sa beneficiati din partea sa si de un serviciu de montaj corespunzator.

Cere oferta!

Lasa un comentariu

Captcha